Het dagelijkse leven van een vegan

Over mij

Over mij

Ik ben Charlotte, 22 jaar oud. Naast studeren ben ik vooral bezig met voeding en sport. Ik sport momenteel zo’n 5-6 uur in de week, van alles wat. Mijn favorieten zijn HIIT (zowel op het droge als in het water), bootcamp, acro yoga, cardio core en core class (een half uur buikspieren, leuk!).

Studie 

Momenteel zit ik in mijn derde jaar Communicatie- en informatiewetenschappen, dit bevalt me erg goed. Ik weet nog niet of ik hierna mijn master ga doen, of aan het werk ga. Eerst ga ik mijn minor doen in Engeland, spannend! Ik verheug me nu al op al die lekkere vegan snacks die we hier (nog) niet hebben.

Vegan

Op mijn tiende ben ik vegetariër geworden, gelijktijdig met mijn grote broer. Sinds januari 2018 ben ik ook veganistisch. Ik doe dit wel op mijn eigen manier, zo gebruik ik nog wel leren producten. Ik probeer minder te consumeren en wil geen dingen wegdoen om vervolgens hetzelfde (maar dan veganistisch) te kopen. Ik koop daarom ook zo veel mogelijk tweedehands.

Op deze blog zal ik recepten en tips delen die je kunnen inspireren om ook vegan te worden. Ik benader alles positief en probeer niemand te beoordelen op hoe hij of zij leeft. Een happy vegan, dus. Voel je vrij om comments achter te laten!

 

Foto’s door Nico Jordaan, www.nicojordaan.nl

Groetjes Charlotte