Print

Bananenbrood

Servings 10 plakjes

Ingredients

  • 250 gram meel
  • 30 gram rietsuiker
  • 30 gram witte suiker
  • 1 eetlepel cacao poeder
  • 0.5 theelepel bakzout (ook wel baking soda genoemd)
  • 0.5 theelepel zout
  • 0.5 theelepel koekkruiden
  • 110 gram plantaardige boter
  • 3 rijpe bananen
  • 60 milliliter amandelmelk
  • 1 theelepel appelazijn
  • 1 theelepel vanille extract
  • 60 gram donkere chocoladestukjes

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe alles, behalve de chocoladestukjes, bij elkaar en mix goed. 

  2. Doe nu de stukjes chocolade erbij en roer het mengsel even door. 

  3. Doe het mengsel in een cakeblik en zet in de oven. Bak voor ongeveer 50 minuten.