Print

Pumpkin spice french toast

Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Servings 8 wentelteefjes

Ingredients

  • 8 dikke boterhammen
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel koffiepoeder
  • 1/4 theelepel gember
  • 1 theelepel koekkruiden/speculaaskruiden
  • 1/8 theelepel nootmuskaat
  • 1/4 theelepel zout
  • 150 gram pompoenpuree
  • 115 milliliter vegan melk
  • 1 theelepel vanille extract

Optioneel

  • poedersuiker, stroop, whipped cream, vers fruit

Instructions

  1. Doe alle kruiden, suiker en de pompoenpuree bij elkaar, meng dit goed. Doe als laatste de melk en vanille extract erbij. 

  2. Verwarm je pan en roer de mix nog een keer goed door. 

  3. Dip je brood in de mix, zorg ervoor dat je hele brood bedekt is met het mengsel. Doe de snee brood in de pan, bak deze voor ongeveer 3-5 minuten per kant. 

  4. Serveer eventueel met toppings.