Het dagelijkse leven van een vegan

De laatste maand in Leeds

De laatste maand in Leeds

Deze donderdag vertrek ik alweer naar Nederland! Ik blijf daar tot maandag, dan ga ik met mijn vriend naar Florida. Ik ben heel benieuwd om te zien wat ze daar voor vegan eten hebben. De laatste maand hier ging hel snel voorbij, zeker omdat ik een aantal deadlines had. Niet veel vergeleken met mijn thuisuniversiteit, maar toch. Daarnaast ben ik ook nog naar York geweest en heb de sportschool vaak bezocht. Ik heb twee nieuwe PR’s, ik kan nu hip thrusts doen met 40 kilo en squatten met 20 kilo. Nog niet super veel, maar zeker een verbetering.

Begin november kwam mijn vriend mij opzoeken. We zijn naar de Christmas market in Leeds geweest, daarna zijn we bij Cantina gaan lunchen en bij El marchador gaan dineren. Het was allebei erg lekker! Cantina is echt junkfood, El Marchador is een Mexicaans street food restaurant. Daarna zijn we nog cocktails gaan drinken, erg lekker. Omdat we de volgende morgen vroeg naar Manchester gingen sliepen we in een hotel. We kregen een upgrade (dat was nog nooit gebeurd), dus we kregen een extra grote kamer met een bed van 2 meter breed. Niks te klagen 🙂

In Manchester lunchten we bij Manchester Vegan café, waar ze werken met vrouwen met autisme. Ook houden ze de prijzen laag. Een erg leuk café! Daarna aten we bij Las Iguanas, erg lekker. En ze hadden een vegan toetje!

 

Dit is een tip: als ik van het sporten afkom zet ik de oven aan en doe wat groenten erin. Dan douche ik, en als ik klaar ben ik mijn eten gaar. Zo makkelijk maar ook gezond (oke hier zit wel mayo bij, maar dat doe ik niet iedere keer).

 

De week nadat mijn vriend kwam, kwam mijn vader naar Londen toe. Ik ben daar met de bus naartoe gegaan. Bij de metro zag ik deze poster, nu eindelijk in het echt! We dineerden bij Eat Genesis in Londen, erg lekker! Weer junkfood haha, maar daar had ik wel zin in. De volgende dag zijn we naar Camden Lock market gegaan, waar ze gelukkig erg veel vegan opties hadden. Ik nam deze loaded fries.

Die avond ging ik alweer terug… Dit is wat ik die week nog gegeten heb. Die spaghetti was heerlijk. De balletjes komen van Iceland, de kaas van Asda.

Groene asperges, burger van Lidl en groene erwten. Redelijk gezond nog. Daarnaast falafel van Leeds food market.

Die week daarna kwam een vriendin mij opzoeken (ja, best druk allemaal, maar wel leuk). We zijn naar de Leeds Art Gallery geweest en daarna hebben we pizza gegeten bij Mod. Daar kun je je eigen pizza samenstellen, dit was ongeveer 10 euro, niet duur dus.

En als laatste mijn red velvet cupcake die ze nu bij mijn supermarkt hebben. Hij was helaas niet super lekker, maar het gaat om het idee.

 

En dat was het alweer! Donderdag vlieg ik alweer naar huis… Sommigen studenten zijn alweer naar hun eigen land vertrokken, dus het voelt heel raar nu. Al ben ik natuurlijk heel blij dat ik iedereen weer kan zien als ik thuis ben. Ik heb hier een hele leuke tijd gehad, al is Engeland toch wel heel verschillend van Nederland. Meer dan dat ik verwacht had, maar dat is prima. Ik heb het erg naar mijn zin gehad, leuke steden bezocht en leuke mensen ontmoet. En daarna ook nog wat geleerd op de uni. Ik ga morgen alles inpakken, dan een paar dagen thuis en dan weer inpakken voor Florida, ik heb er zin in. Fijne Kerstdagen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *