Het dagelijkse leven van een vegan

Hippe tassen van vegan leer: Inyati

Hippe tassen van vegan leer: Inyati

Ik ben een echte shopaholic. Ik houd erg van schoenen, maar omdat ik vrij veel fiets en wandel kies ik toch vaak comfort boven schoonheid. Daarom ben ik toch meer van de tassen dan van de schoenen. De afgelopen tijd ben ik op internet gaan zoeken naar een mooie tas. Matt & Nat is een aanrader, maar ik vind de tassen nog vrij prijzig. Bij toeval kwam ik laatst Inyati tegen, een tassenmerk dat geen enkel dierlijk product (zoals leer) gebruikt.

 

Inyati is een Duits merk dat nu ongeveer 1 jaar bestaat. De tassen zijn hip, maar toch ook tijdloos. Sommige tassen hebben een accessoire wat je er af of aan kunt laten, bijvoorbeeld een tashanger of nepbont. Zo kun je je tas aanpassen aan je outfit. Daarnaast zijn de tassen ook betaalbaar, zo rond de zestig en tachtig euro.

Volgens de website staat INYATI voor “strong, happy, proud, crazy, brave, curious, rebellious, pretty, friendly, sexy, cute, adventurous, different, funny, mysterious, provocative, individual, charming, compassionate, graceful, amusing, lovely, cool, feisty, independant, classy, chic, kind, considerate, adventurous, bold, cheeky, sassy, thoughtful, playful, edgy, stylish …”

Dat zijn nogal wat woorden! Maar ik snap wel waar ze voor staan, klassiek maar toch ook trendy. Naar mijn idee hebben ze dit goed uitgewerkt. Ik zou met de tas een avondje uit kunnen, maar ook naar mijn werk.

De tassen zijn er kwalitatief goed uit, met dik stevig vegan leer. Vooral de details spreken mij aan, bijvoorbeeld een metallic accent of een gekleurde voering. Ik moet nog even kijken welke ik precies wil gaan bestellen, maar ik denk dat het onderstaande tas wordt, een mooie lichtblauwe tas, perfect voor in de zomer als ik weer terug in Nederland ben.

Je kunt de tassen kopen via inyati.de. Je kunt met Paypal betalen, de verzendkosten zijn 7,90 euro. De tassen zijn ook via andere websites te koop, zoals Van Os, Zalando en Travelbags.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *